In Between zingt in Lemmer

21-06-2017


Wat begon bij een borrel werd daadwerkelijk uitgevoerd.

Op 21 juni is het koor in Between uit Goor op uitnodiging van pastor Huiting, naar Lemmer gereisd.
In de H. Willibrordus kerk werd de eindviering muzikaal ondersteund. Pastor Huiting en de dirigente van In Between kennen elkaar en een zangafspraak was snel gemaakt.

In allervroegte vertrok het koor met de bus naar Lemmer. Voor de viering die om 11:00 u begon werd nog even stevig gerepeteerd. In een gezellig ambiance werd samen gevierd en bracht het koor verschillende liederen ten gehore. Deze werden zeer enthousiast ontvangen.

Het was een gastvrij onthaal voor het koor, afgesloten met een gezamenlijke lunch en borrel. Nieuwe plannen zijn al weer geopperd. Om 14:00 u werd de terugreis hervat. Onderstaand een korte reactie na afloop van de pastor.

“Veel complimenten hebben geklonken, vaak- en dat is misschien leuk om te weten- van mensen die zelf (kerk)musicus zijn of op een andere wijze betrokken zijn bij het culturele leven in ons dorp. Bijv. als kunstschilder, mensen met een zeker gevoel voor schoonheid zogezegd”. “De zichtbare passie van dirigente en koor worden door vele Lemster parochianen geroemd”.

Pastor Pascal Huiting.