Repetities in Coronatijd


07-02-2022

De oplossing voor de kou is gevonden. We kunnen repeteren in de bedrijfsloods van Theo. Perfect alternatief: niet koud, relaxt zitmeubilair en weer een tijd voor pauze met een kop koffie of thee.


24-01-2022

Coronaregels handhaven. Stoelen op 1,5 m. achter het altaar. Ongeveer 15 personen aanwezig. Dat maakt ons een kamerkoor volgend Liga. Weer eens wat anders en het klinkt niet slecht ........ letterlijk en figuurlijk.

Een heel groot nadeel ................... het is nog steeds ongelooflijk koud in de kerk.


20 September 2021 beginnen we vol goede moed aan onze repetities. Met de corona check, handen desinfecteren, mondkapjes, en de 1,5 meter in acht nemen. Helaas is dit van korte duur. Na vieringen met Allerzielen en op 12 december lijkt het voor 2021 ook afgelopen. Wederom met nog een kleine hoop toch met Kerst te mogen zingen repeteren we op zaterdagochtend. Helaas geen kerstviering maar in ieder geval wel een beetje het kerstgevoel door het zingen van kerstliederen.


23-11-2020

Nog in de hoop toch met Kerst te kunnen zingen, repeteren we weer in zig-zag opstelling in de kerkbanken en op afstand met een sub-koortje.

KOUD!!!


07-10-2021

Net als alle koren in Nederland stonden ook wij in de startblokken om weer te mogen beginnen. 

20 September was het zover en was de eerste repetitie sinds lange tijd weer 'live'. Nog wel in zig-zag opstelling om de 1,5 meter te waarborgen.

Līga heeft ons, met heel veel inzet, de afgelopen periode nog regelmatig via Zoom bezig gehouden met allerlei zang en percussie oefeningen en zelfs wat nieuwe liederen ingestudeerd maar er gaat toch niets boven echt samen te zingen.

Inmiddels staan we, met nog enige afstand, weer op de vertrouwde plek achter het altaar en zijn we volop aan het repeteren. 

De eerste viering in onze kerk staat al gepland; dinsdag 2 november 19.00 uur, Allerzielen.


18 mei 2020

Ondanks de bijzondere tijd waarin we momenteel leven is er ook ruimte voor nieuwe uitdagingen.

Dankzij de creativiteit en inzet van Līga repeteren we nu al enkele weken 'on line'. Per stemgroep studeren we nieuwe liederen in en herhalen we een en ander. Leuk om toch te kunnen zingen en zeker leuk om elkaar op deze manier te zien en te spreken.

Hopelijk komt er binnenkort zicht op het moment waarop we weer in de kerk kunnen repeteren en deel kunnen nemen aan een viering of concert.

Houd onze agenda in de gaten!

 


Voor het eerst een repetitie met het hele koor. En........... voor de afwisseling een liedje van Bobby McFerrin inclusief body percussion.

Dit houden we er in!