Zingen bij avond uitvaart of avondwake


Het is zover: na een paar jaar van voorbereiding is ons koor klaar om op verzoek van nabestaanden te zingen bij een avond uitvaart of een avondwake. Overdag zingen bij uitvaarten lukt helaas niet, omdat veel van onze koorleden dan werken.

Wanneer u graag wilt dat In Between zingt in een avondwake of avond uitvaart kunt u dit aangeven bij de uitvaartverzorger Kranenberg of Tijhuis of bij de leden van de uitvaartgroep van de Petrus en Paulus parochie.

Voor het zingen vragen wij een onkosten vergoeding van 130 euro in verband met het honorarium en reiskosten vergoeding van onze professionele dirigente.

In Between heeft, wanneer u ons vraagt om te zingen, maximaal 1 dag nodig om te kijken of het lukt om op de gevraagde avond te zingen, dit in verband met de beschikbaarheid van de dirigent, pianist en voldoende koorleden. Wij doen uiteraard ons uiterste best om uw verzoek te honoreren en proberen u dat altijd zo snel mogelijk te laten weten, wij vragen om uw begrip hiervoor.

Voor de keuze van de liederen hebben wij een map (verkrijgbaar bij de leden van de uitvaartgroep) samengesteld met de teksten en vertalingen, met daarbij ook een USB stick, waarmee u de liederen kunt beluisteren. Op verzoek kan er ook een ander lied uit ons repertoire gekozen worden, mits het lied nog vrij recent gezongen is en door het koor voldoende beheerst wordt.

Wij hopen als koor op deze manier een mooie en zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan het afscheid van uw dierbare.