INBETWEENS

Na 6 maanden gastvrij en vooral warm te zijn ontvangen door de Hofkerk voor onze repetities, gaan we vanaf 3 april weer repeteren in de Petrus en Pauluskerk. 

21-03-2023

Warm repeteren in de hofkerk

november 2022


Vanwege het besluit om de kerk niet meer te verwarmen hebben we gezocht naar mogelijkheden om onze repetities wat aangenamer voort te kunnen zetten. Zodoende kwamen we in contact met de Hofkerk en het bleek mogelijk om daar te repeteren. We konden zelfs kiezen uit repeteren in de zaal of in de kerk. De zaal bleek nog aangenamer en we hebben met veel plezier gebruik gemaakt van deze mogelijkheid.

jubileumconcert VOCANTO mmv In between

10-11-2019


Dit jaar is het 20 jaar geleden, dat door het samengaan van het VOCAAL ENSEMBLE van de Nederlands Hervormde kerk en de CANTORIJ van de GEREFORMEERDE kerk in Goor, de gemengde zangvereniging “VOCANTO” ontstond.
Naast VOCANTO o.l.v. Ingrid van Ree werkte IN BETWEEN, o.l.v. Lìga Vilmane mee aan het jubileumconcert.
De begeleiding van de koren was in handen van de pianisten Hans Leemreize en Henk Langenkamp.


In Between meets John Rutter

13-10-2019


Op zondag 13 oktober 2019 gaf John Rutter voor Muziekcentrum Paul Snoek voor de zesde maal een ‘Singing-day’ in de Petrus&Pauluskerk in Soest. Deze dag nam hij ons weer mee door een groot aantal van zijn werken, zowel bekend als ook nieuw materiaal, en voorzag ons daarbij van handige tips en tricks vanuit zijn praktijk: altijd zeer inspirerend!


Oecumenische Vredesdienst

22-09-2019eigen piano

21-03-2018


Een lang gekoesterde wens.....eindelijk.....een andere piano.
Het bestuur heeft in overleg met Hans en Lïga besloten om zelf een gebruikte piano te kopen ter vervanging van de huidige.
Hans heeft "getest" en was enthousiast over de staat en klankkleur. De firma Schumer heeft de piano vandaag verhuisd naar de kerk. Met behulp van wat mankracht staat ie ook al op z'n plek. De piano zal ook gebruikt worden door het kinderkoor.